Természetgyógyász: Otthon megoldható egészségjavító módszerek, gyógyítás tanácsok gyakorlott természetgyógyász masszőr cikkeiben - Budapest HU Humoros természetgyógyász cikkek sora az ön-gyógyítás, egészség feljavítás, megóvás érdekében masszőrtől - www Az olvasók által legjobbnak ítélt hasznos természetgyógyász tanácsok, javaslatok, ötletek, gyógyítás tippek és trükkök magyar masszőrtől HU Természetgyógyász cikk-csoportok az életvitel, életmód, felépülés, gyógyítás, meggyógyulás, wellness, fitnesz és javuló közérzet tárgyában. Természetgyógyász vidám és zenés videók a természetes gyógyító életvitel kiegészítéséhez a klinika gyógyító ereje fokozására.
Természetgyógyász és a természetgyógyászati kezelés, technikák, módszerek, gyógyítás fogások, házipraktikák, természetes gyógyítás
Gyógyulás, felépülés, kilábalás kipróbált természetgyógyász életvitel és gyógyítás trükkök révén - masszőr segít.

Széklet és székrekedés, szorulás, hasmenés, puffadás és a véres, nyálkás, híg laza, gyakori, kevés, bogyós, szürke, fájdalmas széklet esetére való wc

Széklet kérdés: Milyen WC típust igényel az aranyér, székrekedés, puffadás, hasmenés, szorulás,
vagy más problémás széklet?


Széklet: aranyer, szorulas, szekrekedes, hasmenes, puffadas, veres, nyalkas, hig, keves, bogyos, fajdalmas szekletSzéklet: Puffadás, felfúvódás, gázos belek, gázosodás, bélgázok, gázos emésztés, gáz a vastagbélben, gázosodó belek, bél, beleim.Széklet: gáz, gázosodás, bélgáz, széklet, hasmenés, szorulásszéklet, mélyöblítésű wc, wc, székletzavarok, rendszertelen széklet, laposöblítésű wcszéklet, bogyós széklet, folyós széklet, kemény széklet, laposöblítésű wc



Tisztelt olvasó!

Ön egy olyan kifejezés révén jutott erre az oldalra, ami a

SZÉKLET

fogalmával kapcsolatos.
Elolvashat itt egy sztorit - amit az élet írt. Tippeket, trükköket. A színes linkek által kibővítheti látókörét.

Róka Ferenc természetgyógyász: a széklet, székrekedés, szorulás, hasmenés, híg széklet, puffadás, bogyós széklet tárgyban
De felhívom a figyelmét, hogy az emésztés problémáin én a gyógyító masszázs kezelés technikáival segíteni is tudok.

Hatásos.

Rokaferenc@gmail.com


Széklet: aranyér, székrekedés, szorulás, kemény széklet, híg székletSzéklet: kemény széklet, híg széklet, anyagcsere, colitis, hasmenésSzéklet: Aranyér, colitis, megfázott belek, puffadás, székrekedés, wcSzéklet, székletrendezés, széklet-kontroll, székletzavarok, mélyöblítésű wcSzéklet: Aranyér, colitis, bél átfázás, puffadás, felfúvódás, gázosodás, szélgörcs



Hol is tartottam? Persze-persze. A bevásárlóközpontban meglátogattam a kishelyiséget. Ahová a király is... Nem szép dolog feltételezni, hogy én ott cikktémát kerestem – egyszerűen egy emésztési ciklus végére szerettem volna pontot tenni. Elfoglaltam egy fülkét, majd miután a látszatbiztonságomról gondoskodtam, leültem.
Már valami gyanús volt.

A mélyöblítésű - eltüntetős - WC-típus nem szolgáltat információt a széklet állapotáról. Nem partner a székletrendezésben. Otthonra laposöblítésűt!

Én úgy gondolom, hogy mindent a hagyományoknak megfelelően csináltam. Tehát nyugodtan elvégeztem a dolgot, és a hagyományoknak megfelelően hátranéztem. És akkor megláttam, ami gyanús volt. Azt láttam, hogy nem láttam semmit.
Amint a napi termést kijuttattam a külvilágba, ez a masina eltűntette.

Felfogni nem tudom, hogy mi volt neki olyan sürgős.

Azon a kis csúszdán megragadta, és azonnal elsodorta valami nagy közösbe. Ahonnan nincs visszaút. (Csak kivételes csatornadugulási katasztrófák esetén.)

Egy bizonyos életkorban az ember még eljátszana vele. Nekem is voltak kreatív kísérleteim, és egy-két méltánytalanul megsemmisített alkotást már kora gyermekkoromban letettem az asztalra. De ezek olyan rövidtávon mulandó dolgok voltak, mint mondjuk a jégszobrászat. A kapcsolatomat ezzel a kifejezési formával mára a teljes érdektelenség jellemzi. Alulmotiváltság? Talán valami kiégettség? Vagy csak átmeneti alkotói válság?

Aztán volt egy korszak, amikor már megbarátkoztam vele, hogy ezeknek a műveknek mind egy a sorsuk, de a megsemmisítést csak bizonyos személyeknek engedélyeztem. Mondván: “A maminak kakiltam.” Következésképp mást a bili közelébe nem engedtem.

Végül az ember felnő. Benő a feje lágya. Megacélosodik a szíve. És ezeket az elszakadásokat egyre férfiasabban viseli.

Node, ilyen gyorsan?

Az előző pillanatban még egy test voltunk.
Egy órával ezelőtt még együtt sétáltunk a ligetben. Egy levegőt szívtunk. Az egyik padon lejátszottunk egy sakkpartit a szicíliai védelem egyik éles változatának szellemében. Hát, mindketten éreztük a feszültséget.

Négy órával ezelőtt még együtt néztük meg Van Gogh remekműveit a Szépművészeti Múzeumban. Befizettem. Jól tartottam. Szép nap áll mögöttünk.

Szép és tartalmas.

És ennek ilyen hirtelen kell bevégződni?!

Azért a kutyáknak az utcánkban különb sors adatik. Slattyognak, szaglásszák az információt. És mindegyik pontosan tudja, hogy a rótweiler szuka mennyire bezabált tegnap a TV-reklámok révén már jól ismert kutyaeledelből.

Nos, nem az irigység beszél belőlem, de hát annyi időre még nekem is szükségem lett volna, hogy vessek rá egy búcsúpillantást. Csak az információ végett. Érdekel. Fontosnak tartom. Érdekel az állaga. A vonalvezetés. A színvilág. Hogy összhangban van-e a funkcó és a forma? És az aromák harmonikus elegye, ami néki olyannyira sajátja. Tehát kell az a búcsúpillantás. Éppen csak annyira, hogy egymásra nézünk, rendben vagyunk-e.
Aztán ki-ki mehet a saját dolgára.

Megismerni testünk híreit, az első lépés a székletrendezés rögös útján.

És különbenis ma már országunkban az információhoz fűződő emberi jogot az alkotmány biztosítja.
61. paragrafus (1) bekezdés.




Ha a széklet sötétbarna, vagy szurok színű, vagy nehéz csípős, fájdalmas, egy jó wc-re van szükségünk a megfigyeléséhez.Ha a széklet agyagszerű, vagy hígabb, puha, hasmenéses, vagy széklet rekedés áll elő, a WC-t jól válasszuk ki.Ha széklet minta kell, ha rossz a széklet gyakoriság, vagy problémás a széklet ürités, szükségünk van a széklet kontrolljára.Ha a széklet világos színű,  világos barna,  hig, folyékony,  vagy más problémák esetén pottyantós wc nem ajánlott.Ha a széklet kevés, acholiás, agyagszínű, szürke, vagy cékla szinű, vagy véres a felszíne, válasszunk laposöblítésű wc-t.




Most nézzük, hogy mit tehetünk
MAGUNKTÓL MAGUNKÉRT:

Ha a széklet állaga kocsonyás, vagy nyák széklet, vagy hasfájás kíséri, normális laposöblítésű wc-t vásároljunk.

Természetgyógyász tipp (tips):


Meg kell szervezni a naponta azonos időben székelést! Jobb elkerülni az idegen helyeken várható meglepetéseket.

Ha a széklet színe világos, híg és gyakori a hasmenés, vagy zsíros, sötét, laza, csak a laposöblítésű wc-ben hiszek.

Természetgyógyász trükk (tricks):


A különböző dizájnolt szanitereket fogadjuk fenntartással, mert gyakran alapfunkciójukban sem felelnek meg. Ha otthonra vásárolunk WC-kagylót, gondoljunk arra, hogy a családba bármikor beüthet székrekedés, szorulás, hasmenés, vagy aranyér, colitis, esetleg vér, vagy vérnyom a székleten.
Az eltűntetős csészéket pedig talán David Copperfield tudja használni valamire.


Ha a széklet hurutos, ha bogyós, vér, vércsík van a székleten (veres szeklet), akkor a mélyöblítéses wc-re nem számíthatunk.

Természetesen az eszköz itt adott (tools):


Az egy dolog, hogy könnyebben tisztítható egy WC, ha eltüntetős, mélyöblítésű. Megint más dolog, hogy a fontos napi információkat meg kell ismernünk az egészségi állapotunkról. Erre pedig csak a megtartós, tálcás - laposöblítésű - típus használható.

Székrekedés, vagy hasmenés, szorulás, vagy híg széklet – a megfelelő méregtelenítés eléréséhez jó wc-k is szükségesek.

Egy természetgyógyász segítő társ (help):


Colon-hydroterápia. A beöntés higiénikus, korszerű, de pénzigényes módja. Élő adásban izgulhatjuk végig a saját tisztulásunkat.

Véres széklet, vagy nyálkás széklet, puffadás, vagy aranyér székletkontroll révén kezelhető. Kell egy alkalmas toilet.

Egy pesszimista természetgyógyász:


Előfordul, hogy mintát kell vinnünk az orvoshoz. Különben hogyan magyaráznánk el, milyen féreg motoszkált a székletben a tegnapi tatár-beefsteack után.

A fürdőszoba, és a szaniter legfontosabb egészség javító eszköze a wc. Segítség a székletrendezésben.

A természetgyógyászati masszázs kezelés varázsa:


A masszázs tud rendszerességet vinni a széklet ürítésbe. És nem jön ránk bárhol. Például egy ilyen bélsárnagyüzemben.

A világos, híg, gyakori, kevés, széklet, vagy a széklet szorulás, rekedés, nehéz, fájdalmas ürités kontrollálható.

Mai ajándékunk:


WC video. Azért ez nagydolog! Három az egyben.
Csak épp a negyedik hiányzik. Az a kis interaktív mozzanat: haddöntsemmárénelhogymikorhúzomle.




Ez a kép, videó jól tűri a nagyítást.

Épp készültem megírni, hogy én bizony nem fogok kuporogni, majd kuporogjon a dizájner,
amikor történt valami...


"Boccs..., de már azt hittem, macskát látok!!!".


A székletrendezésről gondoskodni kell híg széklet, hasmenés, hasmars, görcsös székelési inger esetén. Jó wc segít.

Egy természetes, leggyakoribb kérdés (FAQ):


Mit tehetünk, hogy naponta azonos időben el tudjuk végezni a dolgunkat?



Az emésztés, az emésztési ciklus, a felszívódás, a méregtelenítés, a teljes anyagcsere figyelemmel kísérhető.A méreganyagok ürítése, eltávolítása, a székelés, a napi rendszeres székletürítés a székletrendezés során kontrollálható.Az emésztési, anyagcsere és széklet zavarok, szorulás, ritka, kemény bogyós széklet székletkimaradás megszüntethető.Hasmenés, hascsikarás, híg széklet, hasmars, fos, fosás, szurokszéklet kezelése, gyógyítása a bélcsatorna tisztántartása révén.A bél karbantartása, belek tisztítása a vastagbél és a végbél higiéniája, gondozása beöntés, irrigálás által megoldható.




Székletforma, székletállag, székletszín, székletszag napi ellenőrzéséhez, kontrollálásához helyes wc-csésze eldöntése.

Plusz egy commentprovokátor:


Talán nem kellene ilyen dolgokon túl sokat rágódni?

Székletrendezéssel gyógyítani lehet nem csak székletproblémákat.Tájékozódáshoz válasszunk laposöblítésű wc kagylót!

Egy természetgyógyász elérhetőség (Budapest):


Az email-ben feltett kérdésekre 24 órán belül válaszolok.
Rokaferenc@gmail.com

Laposöblítésű wc-technika segít a széklet napi ellenőrzésében fájdalmas ürítésű, kimaradós, ritka kemény széklet esetén.

Természetesen érdekelnek az olvasói vélemények:


Az alábbi csillagokkal értékelhetjük a cikket








Fürdőszoba és fürdőszobafelszerelés, mellékhelység, toilet berendezés helyes megválasztása, wc-k és wc-típus egészséges eltervezése során én nem a pottyantós wc-re szavazok.

Eligazodás, navigálás a természetgyógyász cikkek között:


Jelzem, hogy székletürítési, vagy székletállagbéli gondok esetén érdemes benézni a kategóriák közé, ahonnan a táplálkozási cikkcsoportból választhatunk hasznos, és jól hasznosítható gondolatokat.


Aranyér gyógyítása székletrendezés által. Székletállag javítása. Első lépés a megfelelő wc-csésze kiválasztása.
Irritábilis vastagbél szindróma gyógyítása a széklet rendezése révén. Széklet-mennyiség korrigálása és jó wc-forma.Információhoz jutni, informálódni, tájékozódni megnézni a széklet állapotát, állagát, székletem színét, formáját ajánlatos.


Vastagbél gyulladás enyhítése székletrendezéssel. Széklet összetétele, állaga, mennyisége kontrollálása helyes wc-típussal.
Érzékeny, megfázós vékony és vastag bél egyik terápiája a széklet rendezése. Alap a jó wc-forma megválasztása.Székrekedés, ritka széklet, kemény, bogyós széklet, székletkimaradás, szorulás, fájdalmas székletürítés esetén alap a jó wc csésze.



Laposöblítésű, vagy mélyöblítésű wc-t kell választani a bélmosás, béltisztítás szempontjai figyelembevételével?

További javaslatok:




Ha a végbél bereped, vérzik, vastagbél gyulladt, vagy daganat, rák, polip sipoly kezelhető székletkontroll révén.

Szürke.hu - Kategorizált Magyar Linkkatalógus





Felfúvódás, vérző aranyér, ha csíp a széklet, vagy végbélrák, polip, vastagbél daganat ellen béltraktus tisztítása.
Alul a szavak bármelyikére kattintva elolvashatjuk e tárgyban a Tollterápia többi olvasmányát is (ha van). És ha valamelyik szót érdekesnek ítéli az olvasó, beírhatja a fenti web-keresőbe, hisz a legnagyobb információs forrás a székletrendezés terén is a Google.
 
">